top of page
Wastafelkraan in Brushed Brass PVD

Over Lagoo

Design

De stijl van Lagoo is het beste te omschrijven als ‘hotelchique’. Een badkamerdesign, waar luxe en elegantie samensmelten om een weelderige en ontspannende ervaring te creëren. Een badkamer als een oase van rust en verfijning.

 

Ieder product wordt zorgvuldig gekozen om een gevoel van ultieme luxe te garanderen. De juiste kleuren dragen bij aan een kalme en harmonieuze sfeer, wat essentieel is voor het creëren van een ontspannen ambiance. Bij Lagoo dragen we hieraan bij omdat al onze kranen douches en accessoires leverbaar zijn in 6 onderscheidende kleuren. Zo heeft u altijd een complete doorvertaling van de stijl die u wenst.

Bijvoorbeeld met onze speciale geborstelde PVD kleuren zoals ‘Gun Metal’, ‘Koper’ of ‘Messing’. PVD staat voor Physical Vapor Deposition. Tijdens het PVD-proces omvat het verdampen van een vast materiaal, meestal een metaal, onder vacuümcondities. Het vrijgekomen materiaal condenseert vervolgens op het oppervlak van het object, waardoor een dunne, gelijkmatige en zeer hechtende coating ontstaat. Tijdens dit proces worden onze producten voorzien van een laagje metaal. Het resultaat is een unieke en onderscheidende combinatie van kleur, textuur en duurzaamheid.

En dat wordt herkend door toonaangevende designers en architecten, die PVD kleuren steeds vaker gebruiken in hun ontwerpen.

Italiaanse trots

Kwaliteit

Kwaliteit is ons uitgangspunt, in alles wat wij doen. Het bieden van de beste producten die met zorg zijn vervaardigd en voldoen aan de hoogste normen, dat is onze ambitie. Iedere dag wordt er door onze vakmensen gewerkt aan het perfectioneren van het product. Stuk voor stuk, kraan voor kraan. Aan het eind van het productieproces worden alle Lagoo producten individueel gecontroleerd en getest. Hierbij worden zowel de techniek als de oppervlaktebehandeling aan een inspectie onderworpen. Kwaliteit wordt gegarandeerd en daarom biedt Lagoo de mogelijkheid van 7 jaar garantie.

We werken samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die dezelfde passie voor kwaliteit delen als wij. Onze inkoopprocessen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat we alleen de beste materialen gebruiken, wat essentieel is voor het behoud van een consistente kwaliteit

Kwaliteit beperkt zich niet alleen tot onze producten; het omvat ook de service die we bieden. Allereerst zijn al onze producten vanuit Nederland uit voorraad leverbaar, zodat wij een snelle levering aan de klant kunnen garanderen. Daarnaast is ons serviceteam getraind snel en klantgericht te reageren op eventuele vragen. 

Werktekening
Wastafelkraan in Brushed Brass PVD op werktekening

Het merengebied in het noorden van Italië, daar gebeurt het. Nergens in de wereld is er meer expertise en ervaring op het gebied van kraan & douche technologie dan op deze prachtige plek.

 

Iedere dag wordt er door vakmensen gewerkt aan het perfectioneren van het product. Stuk voor stuk, kraan voor kraan. Aan het eind van het productieproces worden alle Lagoo producten individueel gecontroleerd en getest. Hierbij worden zowel de techniek als de oppervlaktebehandeling aan inspectie onderworpen.

''Een Nederlandse kwaliteitsmerk bouwen op basis van Italiaans design. Dat is ons doel.''

Douchekop in naturlijke omgeving

Duurzaamheid

Bewust gebruik van water en energie, met behoud van comfort. Dankzij ons ColdStart systeem stroomt er, vanuit de middenstand van de hendel, eerst alleen koud water door de mengkraan. Pas als je de hendel naar links beweegt, wordt er warm water bijgemengd. Zo draag je bij aan een beter milieu en bespaar je geld.

''Iedere dag wordt er door vakmensen gewerkt aan het perfectioneren van de producten.''

Dit vinden wij belangrijk

Kenmerken Lagoo

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief & blijf op de hoogte

Dank voor je aanmelding!

bottom of page